Back to Top

Velcommen Til Yeha guide Bok.Etiopia


La oss oppdage Etiopia!

Yeha verden guidebok.
Hvorfor Etiopia? ኢትዮዽያ?


Etiopia er et vakkert land som finnes i Afrikaens horn. Og verdens mest berømte tidlig menneskelige forfedre, 3,3 millioner år gammel Ape 'Lucy' var det første Australopithecus skjelettet som ble funnet i Etiopia. Etiopa bruker en 13-måneders Calander, har sitt eget alfabet og leve av sin egen. fra Gorges og escarpment til 4000 + meter høy fjelltøyler.rift digitlandsjakker, Den blå Nile River, steinhjulkirker og eukalyptus skoger, Etiopias terreng er fest for øynene og mange fantastiske landskap. Kaffe orginated i Etiopia, i regionen kalt Keffa. Å drikke en kaffe stekt på veikanten på den tradisjonelle måten er en opplevelse som ikke skal gå glipp av.

..

Den gamle sivilisasjonen som dateres tilbake til 3000 år siden.Tigray inneholder kjernen i det gamle Aksumite-kongedømmet og de historiske oppgjørene av Aksum. Ruinene i Aksum, som dateres fra 1. til det 13. århundre, markerer hjertet av det gamle Etiopia og hva som var "mest kraftfulle tilstand mellom det østlige romerske imperiet og Persia". Det inkluderer monolitiske obelisks, kongelig grav og ruiner av tidligere slott.

En rekke påskrift på stein tabletter har vist seg å være en stor betydning for historiske midler til den aktuelle verden. Noen av dem inkluderer trilukse tekst i gresk, sabaean og ge'ez (klassisk etiopisk), etterskudd av King Ezana i den fjerde århundre e.Kr.Les mer

Abune Yema'ta kirke En kirke bygget på den bratte bakken


Abune Yema'atas kirke ble bygget i det 6. århundre av Abune yema'ata.

Mange kirker i Tigray ble kuttet i klipper eller fra enkeltblokker av stein. Så som Abrune Yema'ats kirke, og det er et fantastisk sted.

Også tusenvis av profesjonelle klatrere har besøkt dette stedet så langt.

Se Nå

Mekelle byen er 147 år gammel.


Mekelle byen ble grunnlagt av konge Johannes i 1874.

Mekelle byen har mange historiske steder, internasjonale hoteller og hytter. Vi anbefaler mange steder i byen.

Keiser Johannes Palace, Qatseba vannfall, Lideta Mariyam katolsk kirker, Donbosko, Abraha slott, Martyrer museum, gamle kirker ...

Se Mekelle Nå

Verdensarv, , steder anerkjent av UNESCO.

De historiske bosetningene i Axum.

Den største Obelisk av noen 33 meter lange løgner hvor det falt, kanskje under prosekonksjonen. Det er muligens den største monolitiske stilen som gamle mennesker har noen gang forsøkt å oppreise. Innføringen av kristendommen i det fjerde århundre e. resulterte i bygningen av kirker.

3000 år gammel.

Våre tjenesterSend henvendelser

Bilutleie

Leie en bil

Oversettelse

Språk

Hoteller

Bestill Internasjonale Hoteller

Hente tjenester

Fra flyplassen

Denne sommeren

For det meste skyet

7

Arbeidsdager

581 mm

Gjennomsnittlig årlig regn fall

19.1°c

Gjennomsnittlig årlig temperatur

Nylige steder nedenfor

Steder besøkt

Negash

Negash er den eldste moskeen i Afrika.

Etiopiske muskler vurderer å fordele det viktigste tilbedelsesstedet for at Mekka.Negash er også kjent for å ha en av Afras eldste moskeer, det er negistisk forbruket. Moskeen i negasjon i Tigray, med tradisjonell begravelse av flere Hendelsesti av 114 (inkludert datteren sin og to av hans koner, "i løpet av livet, flyktet til det etiopiske rike for å unnslippe forfølgelse i Mekka. Bygget i det 7 århundre.

Har du lyst å komme til Etiopia??

Ikke bekymre deg vi er her for å hjelpe.

Reise med Jeha

Bestill en flyvning i Etiopiske flyselskaper